top icon
Επικαιρότητα

Nissan NV200 Taxi για το Λονδίνο

Στο τέλος του τρέχοντος έτους θα κυκλοφορήσει στην πρωτεύουσα του Μεγάλου Νησιού η έκδοση Taxi του NV200, η οποία έχει δεχθεί αισθητικές παρεμβάσεις, ώστε να συμβαδίσει με την παράδοση που έχουν δημιουργήσει τα taxi του Λονδίνου.

Στο τέλος του τρέχοντος έτους θα κυκλοφορήσει στην πρωτεύουσα του Μεγάλου Νησιού η έκδοση Taxi του γνωστού μας NV200, η οποία έχει δεχθεί τις ανάλογες αισθητικές παρεμβάσεις στα φωτιστικά σώματα και στον προφυλακτήρα, ώστε να συμβαδίσει με την παράδοση που έχουν δημιουργήσει στο πέρασμα των δεκαετιών τα taxi του Λονδίνου. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βρετανική μητρόπολη από το Nissan Design Europe (NDE), το οποίο επιμελήθηκε και την τελική μορφή των επιβατικών μοντέλων Juke και Qashqai.


Φυσικά, το αυτοκίνητο είναι βασισμένο στο πάτωμα και στα μηχανικά μέρη του NV200 και κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα του υπάρχει ο 1.6 λίτρων βενζίνης, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Μέχρι το τέλος του 2015 θα παρουσιαστεί και η αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση, ενώ οι επόμενες μεγαλουπόλεις στις οποίες θα αναλάβει καθήκοντα είναι το Τόκιο, η Βαρκελώνη και η Νέα Υόρκη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ