X
Επικαιρότητα

Nissan Friend-ME Concept

Το concept της Nissan παρουσιάζεται στη Φρανκφούρτη, με έμφαση στο φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του, χάρη στο σχεδιασμό του και την οικολογική τεχνολογία που χρησιμοποιεί.

Το concept της Nissan παρουσιάζεται στη Φρανκφούρτη, με έμφαση στο φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του, χάρη στο σχεδιασμό του και την οικολογική τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Το Friend-ME που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν λίγο καιρό στη Σαγκάη δημιουργήθηκε σε μια πλατφόρμα σημερινών μοντέλων, από μια ομάδα σχεδιαστών του «Nissan Design China» με έδρα το Πεκίνο, η οποία συνεργάστηκε με το «Nissan Global Design Center». Το «γενικό πρόσταγμα» κατά τη διάρκεια της εξέλιξής του είχε ο Shiro Nakamura.


Tο concept για την κίνησή του χρησιμοποιεί το υβριδικό σύστημα PureDrive, με το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για χρήση σε αστικά περιβάλλοντα. Κάθε ένας από τους επιβάτες είναι σε θέση να αποκτήσει πρόσβαση σε μια οθόνη που εμφανίζει πληροφορίες σχετικές με το όχημα, όπως η πλοήγηση, το καύσιμο που απομένει ή την ταχύτητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!