top icon
Επικαιρότητα

Nissan BladeGlider concept

Παγκόσμια πρώτη εμφάνιση στις 20 Νοεμβρίου στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο για το εντυπωσιακό ηλεκτροκίνητο της ιαπωνικής εταιρείας, που χρησιμοποιεί τεχνολογία από το Leaf και το αγωνιστικό ZEOD RC.

Παγκόσμια πρώτη εμφάνιση στις 20 Νοεμβρίου στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο για το εντυπωσιακό ηλεκτροκίνητο της ιαπωνικής εταιρείας, που χρησιμοποιεί τεχνολογία από το Leaf και το αγωνιστικό ZEOD RC, με το οποίο η Nissan θα συμμετάσχει στις 24 ώρες του Μαν το 2014. Με εμφάνιση δελταπτέρυγου που παραπέμπει σε μαχητικό αεροσκάφος, διαθέτει εμπρός μετατρόχιο που ανέρχεται σε μόλις ένα μέτρο. Η διάταξη των καθισμάτων του είναι τριθέσια, με τον οδηγό μόνο του εμπρός και τους δύο επιβάτες πίσω, σε ανεξάρτητα μεταξύ τους καθίσματα.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου του συγκεκριμένου concept είναι τοποθετημένες κάτω και προς τα πίσω, συμβάλοντας έτσι στην οδική συμπεριφορά και τη σταθερότητα της όλης κατασκευής. Το αμάξωμά του είναι καμωμένο με πλαστικό που ενισχύεται με ανθρακόνημα (CFRP), προκειμένου να ελαττωθεί το βάρος του, αλλά και να ισχυροποιηθεί η ακαμψία του.


 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ