X
Επικαιρότητα

Nissan 370Z Roadster

Την ανοικτή έκδοση του 370Ζ, που φέρει υφασμάτινη οροφή, παρουσίασε στις Ηνωμένες Πολιτείες η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία.

Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι θύρες της διεθνούς έκθεσης της Νέας Υόρκης, το 370Ζ Roadster αποκαλύφθηκε σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Nissan Βόρειας Αμερικής στο Μανχάταν. Το μοντέλο εξοπλίζεται με μαλακή οροφή, η οποία αναδιπλώνεται ηλεκτρικά εντός περίπου 20 δλ.
Η ανοικτή έκδοση μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με το 370Z Coupe. Κάτω από το καπό κρύβεται ο V6 κινητήρας των 3,7 λίτρων, με απόδοση 332 ίππους και ροπή 37,2 χλγμ. Συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με το 7τάχυτο αυτόματο, προκειμένου να περάσει την ισχύ στους πίσω τροχούς. Οι αλλαγές αφορούν βεβαίως τις συνηθισμένες επεμβάσεις που δέχονται τα ανοικτά μοντέλα, όπως ενισχύσεις στο αμάξωμα και παρουσία roll bar πίσω από τα καθίσματα.
Σε επίπεδο εξοπλισμού υπάρχουν δύο εκδόσεις, η Roadster και η Touring Roadster. Οι πωλήσεις στη Βόρεια Αμερική αναμένεται να αρχίσουν στα τέλη του καλοκαιριού, ενώ άγνωστο είναι ακόμη πότε θα δούμε το μοντέλο να κυκλοφορεί στους ευρωπαϊκούς δρόμους._Κ.Μπ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!