X
Επικαιρότητα

Nexen Tire & Manchester City ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Η Nexen Tire ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Manchester City Football Club.

Αυτή η συνεργασία αναμένεται ότι θα ενισχύσει περαιτέρω τις ευκαιρίες και για τα δύο μέρη για co-branding, συνέργειες μέσω ΜΜΕ, ενεργειών μάρκετινγκ και πολλά άλλα. Η Nexen Tire υποστηρίζει τη Manchester City από το 2015 και το 2017 έγινε ο πρώτος επίσημος χορηγός φανέλας (με την επωνυμία της στο μανίκι), η πρώτη ανακοίνωση του είδους στην Premier League. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το λογότυπο της Nexen Tire θα εμφανίζεται συνεχώς στο αριστερό μανίκι της φανέλας των παικτών σε όλες τις ομάδες και όλους τους αγώνες της City. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται η εμφάνιση αγώνων ανδρών και γυναικών, η εμφάνιση προπόνησης ανδρών, η Elite Development Squad (EDS) και οι παίκτες των eSports.

Κατά τη διάρκεια αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, και τα δύο μέρη σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και ανάπτυξη: η Manchester City στέφθηκε δύο φορές Πρωταθλήτρια της Premier League και η Nexen Tire ολοκλήρωσε τα τέσσερα μεγάλα παγκόσμια δίκτυα Έρευνας & Ανάπτυξης και Παραγωγής, καταφέρνοντας έτσι να επιτύχει στην στρατηγική της για παγκόσμια επέκταση. Συνεργαζόμενη με τη Manchester City, η Nexen Tire κατάφερε επίσης να έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στη ζωή των νέων ανθρώπων, μέσα από πρωτοβουλίες ποδοσφαίρου για νέους, όπως το City Football Foundation και το Nexen Man City Cup. Η εταιρεία αναπτύσσει νέες προγραμματικές συνέργειες για τους νεαρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων με το Dallas Cup και το College Ambassador Program.

Αυτή η πολυετής επέκταση θα δώσει στη Nexen Tire την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα συνεργασίας της με την Manchester City για να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας και να την προβάλει παγκοσμίως μέσω ψηφιακού μάρκετινγκ με γνώμονα τις επιδόσεις. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!