X
Επικαιρότητα

Nέοι διανομείς για τη Fiat Group Automobiles Hellas

H Fiat Group Automobiles Hellas προσθέτει στο δίκτυό της νέους σημαντικούς διανομείς, στο νομό Αττικής και στην επαρχία.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την εταιρία EXTRA AE η οποία ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, που είναι πλέον διανομέας για τις μάρκες Fiat και Fiat Professional στο νομό Αττικής. Ο νέος συνεργάτης της FGAH θα προσφέρει υπηρεσίες πωλήσεων για τις μάρκες Fiat και Fiat Professional καθώς και συνεργείου και ανταλλακτικών για τις μάρκες Fiat-Alfa Romeo-Lancia και Fiat Professional από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του στην Αθήνα, Λ. Βουλιαγμένης 124, Βούλα (τηλ. 210 9631410).

Επιπλέον, η εταιρεία Σφακιανάκης ΑΕBE, είναι διανομέας για τις μάρκες Fiat, Lancia, Alfa Romeo και Fiat Professional στο νομό Αττικής (Λ. Κηφισού 146-148, Αθήνα, τηλ. 210 5737711-2). Η εταιρεία προχώρησε σε μετεγκατάσταση των κτιρίων της και διαθέτει από τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις έκθεσης οχημάτων, συνεργείου και φανοβαφείου που εξασφαλίζουν την άρτια εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Τέλος, ο όμιλος επιχειρήσεων Ιωαννίδη, που μέχρι πρότινος ήταν διανομέας πωλήσεων της Alfa Romeo, τώρα γίνεται διανομέας πωλήσεων και των Fiat, Lancia και Fiat Professional και εγκαινιάζει τις νέες εκθεσιακές εγκαταστάσεις του στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα στην Καβάλα, τηλ. 2510 391298.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!