X
Επικαιρότητα

Νέο Volkswagen Caddy

Δημοσιοποιήθηκαν στο Διαδίκτυο οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Volkswagen Caddy, που θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του τον Σεπτέμβριο, στη διεθνή έκθεση του Ανόβερο.

Δημοσιοποιήθηκαν στο Διαδίκτυο οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Volkswagen Caddy, που θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του τον Σεπτέμβριο, στη διεθνή έκθεση του Ανόβερο. Το νέο μοντέλο σχεδιαστικά ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με το νέο Τransporter, παραπέμποντας ακόμη περισσότερο στα επιβατικά μοντέλα, ως προς την αρχιτεκτονική της μάσκας, του προφυλακτήρα και των φωτιστικών σωμάτων. Η νέα γενιά Caddy καλείται πλέον να συνεχίσει την επιτυχία της προκατόχου της, που στα έξι χρόνια της παραγωγής της αρίθμησε 800.000 μονάδες. Το αυτοκίνητο θα εξακολουθήσει να παράγεται με δύο μήκη μεταξονίων (Caddy & Caddy Maxi), τακτική που εδώ και χρόνια έχει κριθεί ιδιαίτερα επιτυχημένη.
Τέσσερις πετρελαιοκινητήρες θα αναλάβουν να κινήσουν το μοντέλο, δύο των 1.6 λίτρων με ισχύ 75 και 102 ίππων και δύο των 2.0 λίτρων με απόδοση 110 και 140 ίππων. Όλοι τους πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Εuro 5, ενώ εξασφαλίζουν κατά 13% λιγότερη κατανάλωση σε σχέση με τους προηγούμενους. Τα κιβώτια ταχυτήτων με τα οποία θα συνεργάζονται θα είναι δύο, το χειροκίνητο των έξι σχέσεων και το ημιαυτόματο (DSG) των επτά. Θα υπάρξουν επίσης, ως είθισται, και τετρακίνητες εκδόσεις (4MOTION). Οι κινητήρες των 1.6 λίτρων θα εφοδιάζονται και με σύστημα Start/Stop, με τη συνδρομή του οποίου οι εκπεμπόμενοι ρύποι διοξειδίου του άνθρακα ανέρχονται σε 129 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.
Τέλος, όλες οι εκδόσεις του νέου VW Caddy θα διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ΕSP).
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!