X
Επικαιρότητα

Νέο Toyota Auris με κινητήρα τούρμπο!

Μετά το μεγαλύτερο Avensis, σειρά έχει το μικρομεσαίο Auris, που πραγματοποιεί και αυτό το επίσημο ντεμπούτο του μόλις σε μία βδομάδα από σήμερα διαθέτοντας για πρώτη φορά έναν 1.200άρη κινητήρα τούρμπο.

Μετά το μεγαλύτερο Avensis, σειρά έχει το μικρομεσαίο Auris, που πραγματοποιεί και αυτό το επίσημο ντεμπούτο του μόλις σε μία βδομάδα από σήμερα διαθέτοντας για πρώτη φορά έναν 1.200άρη κινητήρα τούρμπο.

Το φως της δημοσιότητας είδαν σήμερα οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του ανανεωμένου Toyota Auris, το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως στην επερχόμενη Έκθεση της Γενεύης. Ακολουθώντας τα σχεδιαστικά χνάρια του μεγαλύτερου Avensis, αλλά και τα αισθητικά πρότυπα που για πρώτη φορά είδαμε στο «μικρό» Aygo, το νέο Auris διαθέτει ένα ρετουσαρισμένο εμπρός μέρος, με διαφορετικά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν φωτιστικά σώματα, νέα μάσκα και τροποποιημένη σχήμα όσον αφορά στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα. Αν και προς το παρόν εικόνες από το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου δεν υπάρχουν (οι μοναδικές είναι αυτές που σας παραθέτουμε και αφορούν στην υβριδική παραλλαγή του σε εκδόσεις hatchback και Touring Sports), ωστόσο βέβαιες πρέπει να θεωρούνται αλλαγές στο σχεδιασμό των πίσω φώτων και του αντίστοιχου προφυλακτήρα.

Σε ότι αφορά στο εσωτερικό, η μία και μοναδική φωτογραφία μας «αποκαλύπτει» μικρές τροποποιήσεις, άμεσα συνδεδεμένες με τη νέα κονσόλα, την ευμεγέθη οθόνη του συστήματος infotainment και τους ανασχεδιασμένους αεραγωγούς τους κλιματισμού. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται αμέσως μετά το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου την επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, η σημαντικότερη κατά την άποψη μας είδηση έγκειται στη νέα «τακτική» (επιτέλους!) των Ιαπώνων της Toyota όσον αφορά sτη γκάμα των κινητήρων που θα κινούν το νέο αυτό μοντέλου τους. Το λακωνικό δελτίου τύπου που σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει με λιτό τρόπο πως το νέο Auris «διαθέτει μία νέα γκάμα κινητήρων ντίζελ και βενζίνης που εστιάζουν στην υψηλή απόδοση και την οικονομία». Ωστόσο, οι ανεπίσημες έως τώρα πληροφορίες μας αναφέρουν πως για πρώτη φορά κάτω από το καπό του νέου ιαπωνικού οικογενειακού μοντέλου της Toyota θα δούμε έναν 1.200άρη βενζινοκινητήρα με τούρμπο… αγνώστων προς το παρόν τεχνικών περγαμηνών, καθώς και πετρελαιοκινητήρες με… γερμανική καταγωγή (βλ. BMW). Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!