X
Επικαιρότητα

Νέο Subaru Outback

Την τέταρτη γενιά του κροσόβερ μοντέλου της παρουσίασε στη Νέα Υόρκη η Subaru. Το Outback εξοπλίζεται και με τον κινητήρα των 3,6 λίτρων, που αποδίδει 256 ίππους.

Μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το απερχόμενο μοντέλο, το νέο Outback προδιαγραφών ΗΠΑ έκανε την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει για τη δυναμική του εμφάνιση αλλά και την εμφανή αναβάθμιση του εσωτερικού.
Για τους καταναλωτές στις Ηνωμένες Πολιτείες η Subaru δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο κινητήρες boxer: Το σύνολο των 2,5 λίτρων που αποδίδει 170 ίππους θα συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με το νέο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων Lineartronic CVT.
Ο 3.6 DOHC που συναντάμε στο Tribeca αντικαθιστά τον 3λιτρο κινητήρα και προσφέρει ισχύ 256 ίππων, ακόμη και με τη χρήση απλής αμόλυβδης. Σε αυτή την περίπτωση η κίνηση περνά στους τροχούς μέσω 5τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.
Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η νέα κονσόλα με τη μεγαλύτερη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, το νέο τριάκτινο τιμόνι αλλά και η παρουσία ηλεκτρικού χειρόφρενου. Αποτέλεσμα είναι η παροχή επιπλέον αποθηκευτικού χώρου στην κεντρική κονσόλα._Κ.Μπ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!