top icon
Επικαιρότητα

Νέο πρωτότυπο της Infiniti στη Γενεύη

Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του νέου πρωτοτύπου της, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση της Γενεύης.

Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του νέου πρωτοτύπου της, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση της Γενεύης.
 
Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία σε σχέση με το τι ακριβώς έχουν σκοπό να μας αποκαλύψουν οι Ιάπωνες στη Γενεύη. Ωστόσο, οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως θα πρόκειται για ένα πρωτότυπο μοντέλο, το οποίο θα δίνει με σαφήνεια το στίγμα των προθέσεων της Infiniti αναφορικά με τη διεύρυνση της γκάμα της, αλλά και τη μελλοντική της παρουσία στην κατηγορία των μικρομεσαίων «χάτς». Πιο συγκεκριμένα, στο επίσημο δελτίο τύπου που συνοδεύει τη φωτογραφία που σήμερα σας δημοσιεύουμε, οι ιθύνοντες της εταιρείας χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Η Infiniti εξετάζει αυτή τη στιγμή προτάσεις στην κατηγορία των πολυτελών οχημάτων επιδόσεων, κάτω ακριβώς από τη σειρά G. Όπως συμβαίνει με κάθε Infiniti, θα πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική πρόταση σε σχέση με τον ανταγωνισμό».
 
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο, όταν τελικά πάρει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας, θα βρεθεί αντιμέτωπο με τη σειρά 1 της BMW και το A3 της Audi. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό το εν λόγω μοντέλο να «δανείζεται» ένα ή και περισσότερα κινητήρια σύνολα από τη Mercedes, καθώς, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι δεσμοί της γερμανικής εταιρείας με τη… μαμά Nissan είναι πλέον κάτι παραπάνω από στενοί. Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν! _Χ.Α.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ