X
Επικαιρότητα

Nέο Opel Corsa OPC: Πρώτες φωτογραφίες!

Στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει την κορυφαία έκδοση του νέου Opel Corsa.

Στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει την κορυφαία έκδοση του νέου Opel Corsa.

Η κατηγορία των μικρών hot hatches πρόκειται πολύ σύντομα να αποκτήσει έναν ακόμα «δυνατό» παίχτη: το νέο Corsa OPC. Πρόκειται για έναν ακόμη… πονοκέφαλο για τα δημοφιλή VW Polo GTi, Renault Clio RS και Ford Fiesta ST, με δεδομένες τις έως τώρα πληροφορίες, οι οποίες θέλουν το καυτό μικρό της Opel να κινείται από έναν προηγμένο κινητήρα τούρμπο, με σύστημα άμεσου ψεκασμού και χωρητικότητα 1,6 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει 207 ίππους. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η παραπάνω ισχύς θα μπορεί να εξασφαλίσει στο νέο Opel Corsa OPC επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 λμ./ώρα σε χρόνο πολύ κοντά στα 6,5 δλ., καθώς και τελική ταχύτητα που θα αγγίζει τα 230 χλμ./ώρα.

Φυσικά, το νέο Opel Corsa OPC θα διαθέτει μια σειρά διαφοροποιήσεων σε ότι αφορά τόσο στην εξωτερική του σιλουέτα (βλ. μεγαλύτερους τροχούς, αεροδυναμικά «σκέρτς» στο πλάι και πίσω, διπλές απολήξεις εξάτμισης, μεγαλύτερους τροχούς κ.α.), όσο και στο εσωτερικό, στο οποίο θα δεσπόζουν, μεταξύ άλλων, το νέο τριάκτινο τιμόνι και τα… προκλητικά μπάκετ καθίσματα της Recaro._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!