X
Επικαιρότητα

Νέο οικογενειακό μοντέλο Seat στο Παρίσι;

Όσο περνάει ο καιρός πληθαίνουν οι φήμες σχετικά με την εξέλιξη ενός νέου οικογενειακού σεντάν της Seat, το οποίο θα τοποθετηθεί εμπορικά απέναντι από τα VW Passat, Ford Mondeo, Renault Laguna και Peugeot 407. Με βάση τα όσα ακούγονται, αυτό θα αποτελέσει το κεντρικό έκθεμα της εταιρίας στην έκθεση του Παρισιού, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Μετά την ψυχρολουσία του Toledo, το πιο πιθανό είναι ότι το σχήμα του θα ακολουθεί τις συμβατικές γραμμές των σεντάν αυτοκινήτων. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλιστα το θέλουν να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο πάτωμα και στα μηχανικά μέρη του απερχόμενου Audi A4.

Πέραν αυτού, άλλες φήμες θέλουν τη Seat να σχεδιάζει παράλληλα ένα μικρότερο μοντέλο, ανταγωνιστικό του VW Up! και σαφώς πιο κόμπακτ από το Ibiza, με στόχο να επανέλθει στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης. Επιπροσθέτως, σύντομα αναμένεται να λάβει και την τελική απόφαση για το αν τελικά θα προχωρήσει στην παραγωγή του μικρού SUV Tribu, που είχε παρουσιάσει πέρυσι ως πρωτότυπο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!