top icon
Επικαιρότητα

Νέο μοντέλο της Lamborghini στο Παρίσι

Με ένα όχι και τόσο αποκαλυπτικό σκίτσο, η Lamborghini μας προϊδεάζει για την πρεμιέρα ενός νέου αυτοκινήτου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Με ένα όχι και τόσο αποκαλυπτικό σκίτσο, η Lamborghini μας προϊδεάζει για την πρεμιέρα ενός νέου αυτοκινήτου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Κατά την προσφιλή της τακτική, η ιταλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα… σκοτεινό σχέδιο, στο οποίο απεικονίζονται οι βασικές σχεδιαστικές γραμμές ενός νέου αυτοκινήτου που θα αποκαλυφθεί σε λίγες μέρες στο Παρίσι. Προς το παρόν, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε αναφορικά με το αν πρόκειται για ένα ακόμη concept car των Ιταλών ή για ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που σύντομα θα ενταχθεί στη γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων της Lamborgini πλαισιώνοντας την Aventador αλλά και τη νέα Huracan. Κρίνοντας από όσα… βλέπουμε, αλλά και από την φράση «once perfection is achieved, you can just double it» που συνοδεύει την φωτογραφία, η εταιρεία φαίνεται να ετοιμάζει για την Έκθεση του Παρισιού ένα αυτοκίνητο 2+2 θέσεων, με κουπέ χαρακτηριστικά (αν μη τι άλλο, οι αναλογίες του αποκλείουν την περίπτωση να πρόκειται για το πολυαναμενόμενο SUV της Lamborghini, που θα βασίζεται στο πρωτότυπο Urus ή μια έκδοση παραγωγής που θα «πατά» στην 4θυρη Estoque που είδαμε για πρώτη φορά το 2008), το οποίο παραπέμπει έντονα, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία που συνθέσαμε, στην Aventator. Για περισσότερες και πιο… ξεκάθαρες πληροφορίες αναφορικά με το «μυστηριώδες» αυτό νέο μοντέλο της Lamborghini, μείνετε συντονισμένοι._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ