top icon
Επικαιρότητα

Νέο Kia Optima

Η κορεατική εταιρεία παρουσίασε δύο σκίτσα της τέταρτης γενιάς του Oprtima, που θα εμφανιστεί επίσημα στις 1 Απριλίου στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Η κορεατική εταιρεία παρουσίασε δύο σκίτσα της επόμενης γενιάς του Oprtima, που θα εμφανιστεί επίσημα στις 1 Απριλίου στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Όπως είναι γνωστό, το Optima είναι ένα μοντέλο της μεσαίας κατηγορίας αμαξωμάτων που μπορεί να μη το βλέπουμε στην Ελλάδα, ωστόσο πραγματοποιεί σημαντικές πωλήσεις στις μεγάλες αγορές του πλανήτη, μεταξύ των οποίων και σε εκείνη των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής. Κύριοι ανταγωνιστές του είναι τα Volkswagen Passat, Ford Mondeo και Skoda Superb.

Στις διαφορές με το παρελθόν του μοντέλου συμπεριλαμβάνεται και η ύπαρξη μιας υβριδικής έκδοσης με ντίζελ κινητήρα, η οποία θα συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Στην Ευρώπη βασικός κινητήρας του θα είναι ο 1.7 CRDi diesel. Οι αμερικανικές προδιαγραφές για το μοντέλο θα είναι ταυτόσημες με εκείνες του Sonata, μεταξύ των οποίων βρίσκονται δύο βενζινοκινητήρες τούρμπο των 1.6 και των 2.0 λίτρων, όπως και ένας ατμοσφαιρικός βενζίνης των 2.4 λίτρων.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ