top icon
Επικαιρότητα

Nέο Ford S-MAX

Η δεύτερη γενιά του μεσαίου πολυμορφικού της Ford είναι έτοιμη και δίνει το παρών στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου των Παρισίων.

Η δεύτερη γενιά του μεσαίου πολυμορφικού της Ford είναι έτοιμη και δίνει το παρών στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου των Παρισίων. Είδαμε τον προπομπό του μοντέλου με τη μορφή concept στη Γενεύη τον Μάρτιο του 2013 και τώρα έχουμε την επίσημη παρουσίασή του στο Παρίσι. Βασισμένο στη νέα γενιά Mondeo, το S-MAX βρίθει πρακτικών λύσεων, όπως άλλωστε αναμενόταν.

Στα στοιχεία της εξωτερικής του εμφάνισης ξεχωρίζει η υιοθέτηση του νέου στιλ της εταιρικής μάσκας, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο Fiesta. Mεγάλο ενδιαφέρον έχει και η γκάμα των κινητήρων του, καθώς για πρώτη φορά κάτω από το καπό του θα βρεί θέση ο τρικύλινδρος turbo βενζινοκινητήρας 1.5 Ecoboost των 158 ίππων, ενώ θα υπάρχει και ο αντίστοιχος δίλιτρος των 237 ίππων. Επίσης, για πρώτη φορά, το πολυμορφικό μοντέλο της Ford θα είναι διαθέσιμο και σε τετρακίνητη έκδοση.

Στον τομέα των πετρελαιοκινητήρων υπάρχει ο δίλιτρος TDCI των 118 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων. Για όποιον επιλέξει περισσότερη ισχύ, ο ίδιος κινητήρας διατίθεται και με απόδοση 177 ίππων, συνεργαζόμενος είτε με το προαναφερθέν χειροκίνητο κιβώτιο είτε με ένα διπλού συμπλέκτη.

Το νέο Ford S-MAX θα είναι έτοιμο για την εμπορική του σταδιοδρομία στις ανά τον κόσμο αγορές το καλοκαίρι του 2015.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ