X
Επικαιρότητα

Νέο Ford Mustang

Οι διαρροές των φωτογραφιών του νέου Ford Mustang έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ η επίσημη παρουσίασή του είναι προγραμματισμένη σε λίγες ώρες.

Οι διαρροές των φωτογραφιών του νέου Ford Mustang έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ η επίσημη παρουσίασή του είναι προγραμματισμένη σε λίγες ώρες. Το δημοφιλέστερο pony car στην Ιστορία, που σε λίγο καιρό θα γιορτάσει τα 50 χρόνια διαρκούς παρουσίας του στη γκάμα της Ford (παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1964) διατηρεί τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά που το έκαναν διαχρονικό, ενώ και το εσωτερικό του είναι το τυπικό ατμοσφαιρικό του μοντέλου.

Ford Mustang: H γέννηση ενός μύθου

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Mustang θα λάβει χώρα σε αρκετές πόλεις σε όλο τον κόσμο, ενώ το επίκεντρό της για την Ευρώπη θα είναι η Βαρκελώνη. Αυτή τη φορά η
Ford είναι αποφασισμένη να επιβάλει την παρουσία του και στη γηραιά ήπειρο και γι αυτό το λόγο θα υπάρχει και έκδοσή του προσαρμοσμένη στις ευρωπαϊκές πρακτικές.

Αυτό το σκοπό έχει η παρουσία του κινητήρα Ecoboost κάτω από το εμπρός καπό, χωρητικότητας 2.3 λίτρων, ενώ από ό,τι λέγεται θα αποκτήσει και δίλιτρη έκδοση, που θα προέρχεται από το Focus ST, με ιπποδύναμη πλησίον των 300 ίππων. Αυτές οι εκδόσεις θα είναι προδεγμένες και στο θέμα των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις ευρωπαϊκές απαιτήσεις.

Τα μεγάλα μοτέρ θα είναι ο V6 των 3.7 λίτρων, αλλά και ο πεντάλιτρος V8 (για να μη ξεχνάμε και την καταγωγή μας) των 420 λίτρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!