X
Επικαιρότητα

Νέο Ford Mondeo

Με μια μικρή αισθητική ανανέωση πάνω στην επιτυχημένη βάση και καλή σχέση αξίας & τιμής το Mondeo επιθυμεί να συνεχίσει την πολύ καλή μέχρι τώρα πορεία του

Σε αναμονή του εντελώς καινούργιου μοντέλου στην Φρανκφούρτη (με διαφορετική ονομασία), λίγες σχεδιαστικές επεμβάσεις στην εξωτερική εμφάνιση και με «πάτημα» την πολύ καλή οδική συμπεριφορά και την πολύ καλή σχέση αξίας & τιμής το νέο Ford Mondeo έκανε την εμφάνιση του στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για την δεύτερη -επίσης διακριτική- αισθητική ανανέωση του μοντέλου και παρά το γεγονός ότι οι σχεδιαστικές αλλαγές των ανθρώπων της Ford δεν είναι ουσιαστικές, καταφέρνουν να προσδώσουν στο κλασσικό μοντέλο με την συντηρητική σχεδίαση έναν πιο σπορ και πολυτελές χαρακτήρα.

Aφαιρέθηκαν τα πλαϊνά προστατευτικά και ανασχεδιάστηκαν οι προφυλακτήρες με νέα πιο χαμηλά σπόιλερ. Επιπλέον σχεδιάστηκαν νέες ζάντες, τοποθετήθηκε νέα γρίλια καπό και μάσκας με χρωμιωμένη λωρίδα ανάλογα με την έκδοση και προστέθηκαν δύο λευκοί κρύσταλλοι στα πίσω φωτιστικά σώματα. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου παρέμενει το ίδιο με κάποιες μικροαλλαγές όπως η προσθήκη νέας γκάμας ταπετσαριών και αλλαγή χρώματος στους δείκτες και τον φωτισμό με σκοπό την καλύτερη ορατότητα για τον οδηγό.

Στην Χαλκιδική όπου έγινε η παρουσίαση του αυτοκινήτου είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε για αρκετά χιλιόμετρα μέχρι τον Παρθενώνα Χαλκιδικής και συγκεκριμένα την ταβέρνα του Πωλ και να αξιολογήσουμε για άλλη μια φορά με άριστα την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου καθώς και την αίσθηση των συστημάτων πέδησης.

Φυσικά, η διακριτική οπτική ανανέωση του Mondeo συνοδεύεται από την επιθετική τιμολογιακή πολιτική που ακολυθεί η ελληνική αντιπροσωπεία, καθιστώντας την σχέση αξίας & τιμής ιδιαίτερα ελκυστική. Το νέο Ford Mondeo ειδικά για την περίοδο λανσαρίσματος θα προσφέρεται με έκπτωση 2.774 ευρώ (πλήν Ambiente), φθάνοντας έτσι το «1.8 Trend» την τιμή των 17.999 ευρώ και το «2.0 Trend» την τιμή των 18.999 ευρώ και στάνταρτ σε επίπεδο εξοπλισμού το ABS, τους 6 αερόσακους, τον αυτόματο κλιματισμό (Trend), τους προβολείς ομίχλης εμπρός και τους ηλεκτρικούς καθρέπτες, ενώ για αυτούς που επιθυμούν το αυτοκίνητο τους με απλό κλιματισμό διατίθενται κάποια κομμάτια (Ambiente) με τιμή 16.999 ευρώ.…Κ.Τ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!