top icon
Επικαιρότητα

Νέο Ford Kuga

Το νέο Ford Kuga ή αλλιώς Escape για την αγορά των ΗΠΑ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles, από τις 18 έως τις 27 Νοεμβρίου.

Το νέο Ford Kuga ή αλλιώς Escape για την αγορά των ΗΠΑ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles.
 
Η νέα γενιά του SUV μοντέλου της Ford θα πραγματοποιήσει την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στις αρχές Μαρτίου του 2012 στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, φέροντας όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και τις διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις αμερικάνικες προδιογραφές, που προϋποθέτει η αγορά της Γηραιάς Ηπείρου. 

 
Στην τεράστια για τα δικά μας δεδομένα αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το νέο Ford Kuga (Escape, όπως προαναφέραμε, για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού) θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά και με τους κινητήρες 1.6 και 2.0 λίτρων Ecoboost. 

 
Αν και βέβαια δεν έχουν ανακοινωθεί οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές, κάτι που αναμένεται να συμβεί λίγο πριν την έκθεση της Γενεύης, θεωρείται βέβαιο ότι και στη Γηραιά Ήπειρο θα καταφθάσει με τα ίδια μηχανικά σύνολα, συνθήκη που θα το καταστήσει περισσότερο προσιτό στο αγοραστικό κοινό.   
 
Από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης στη μάσκα του νέου μοντέλου διακρίνεται καθαρά η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας, που βλέπουμε ήδη στο τωρινό Focus, με το οποίο υπάρχουν εμφανείς ομοιότητες και στο εσωτερικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ