X
Επικαιρότητα

Νέο Chevrolet Volt

Η δεύτερη γενιά του μοντέλου θα είναι διαθέσιμη στην αγορά των ΗΠΑ από το δεύτερο εξάμηνο του 2015, με την τιμή της βασικής έκδοσης να κατεβαίνει ως τα 25.000 δολάρια, χάρις στην αξιοποίηση των κινήτρων.

Η δεύτερη γενιά του μοντέλου θα είναι διαθέσιμη στην αγορά των ΗΠΑ από το δεύτερο εξάμηνο του 2015, με την τιμή της βασικής έκδοσης να κατεβαίνει ως τα 25.000 δολάρια, χάρις στην αξιοποίηση των οικονομικών κινήτρων για την απόκτησή της. Το νέο Volt έχει τιμή εκκίνησης 34.000 δολάρια, σχεδόν 1.200 φθηνότερο από τον προκάτοχό του. Χάρις στα οικονομικά κίνητρα για την αγορά καθαρών οχημάτων το κόστος κατεβαίνει κατά 7.500 δολάρια περίπου, ενώ στην Καλιφόρνια που είναι και η μεγαλύτερη αγορά του φτάνει ως τα 24.995 δολάρια. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Volt δεύτερης γενιάς έκανε το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο στο NAIAS του Ντιτρόιτ. Δείχνει πιο κομψό από το παλιό μοντέλο και με βελτιωμένες προδιαγραφές.

Η κινητήρια μονάδα αποτελείται από ένα 4κύλινδρο μηχανικό σύνολο των 1.5 λίτρων και ισχύος 101 ίππων, καθώς και από ένα ηλεκτρικό μοτέρ των 149 ίππων. Μπορεί να ταξιδέψει μόνο με την ηλεκτρική ενέργεια για 80 χιλιόμετρα, ενώ το συνολικό εύρος ανέρχεται σε 676 χιλιόμετρα. Η επαναφόρτιση της μπαταρίας διαρκεί 13 ώρες από μια πρίζα 120V ή 4,5 ώρες όταν χρησιμοποιείτε μια πρίζα 240V. Όσον αφορά τις επιδόσεις, τα 0-96 χλμ./ώρα έρχονται σε 8,4 δευτερόλεπτα, πράγμα που το καθιστά 7% πιο γρήγορο από τον προκάτοχό του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν υπάρχουν σκέψεις προώθησης και ευρωπαϊκής εκδοχής του μοντέλου, για τις αγορές της γηραιάς ηπείρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!