X
Επικαιρότητα

Νέο blog από την Κia

Η Kia Motors Corporation ανακοίνωσε την έναρξη του blog της, με την ονομασία Kia Buzz (www.kia-buz.com) και σκοπό να έλθει κοντά στους πελάτες μέσω διαδικτυακών συζητήσεων.
Με περίπου το 80% των πωλήσεών της στην παγκόσμια αγορά, η Kia παρουσιάζει το blog με όλα τα περιεχόμενα στα Αγγλικά, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από κορεάτικη εταιρεία. Στο site θα εμφανίζονται απόψεις των εργαζομένων της Kia από τα τμήματα παραγωγής, marketing, after sales καθώς και σχόλια της διοίκησης.  Στο blog θα υπάρχουν διάφορα θέματα για συζήτηση όπως για παράδειγμα συζητήσεις για την εταιρεία, τα προϊόντα, τις προσεχείς εκδηλώσεις κλπ.
«Το blog μας Kia Buzz θα ανοίξει νέα γραμμή επικοινωνίας μεταξύ της εταιρείας μας, των πελατών και των συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο» σχολίασε ο κ. Yong-Mo Ahn, υψηλόβαθμο στέλεχος της Κia. «Τα οχήματά μας είναι μοντέρνα και δυναμικά και αυτός ο σύγχρονος & καινοτόμος τρόπος επικοινωνίας μας παρέχει τη δυνατότητα να ενημερώσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Kia Motors».
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!