top icon
Επικαιρότητα

Νέα Toyota Corolla Verso

Παγκόσμια πρεμιέρα στη Γενεύη για τη δεύτερη γενιά του πολυμορφικού μοντέλου της ιαπωνικής εταιρείας, που διατηρεί όλες τις χαρακτηριστικές ιδιότητες του προκατόχου του.

Στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, πέρα από την πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνιση της τρίτης γενιάς του Prius και της παρουσίασης του μικρού IQ με κινητήρα 1.33 VVT-i, η ιαπωνική εταιρεία θα επιδείξει σε δημοσιογράφους και κοινό για πρώτη φορά και τη νέα Corolla Verso. Το αυτοκίνητο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά της εσωτερικής του 5θέσιας και 7θέσιας διάταξης. Παράλληλα, θα χρησιμοποιήσει και την τεχνολογία «Toyota Optimal Drive», για καθαρότερη και οικονομικότερη λειτουργία.
 
Τα μηχανικά σύνολα βενζίνης που θα κινήσουν τη νέα Corolla Verso θα είναι 1.6 και 1.8 λίτρων, που θα συνδυάζονται με κιβώτια ταχυτήτων έξι σχέσεων. Ο κινητήρας των 1.8 λίτρων θα συνοδεύεται και με το νέο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης κιβώτιο ταχυτήτων «Multidrive S» της εταιρείας. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων δράση στο μοντέλο θα αναλάβει ο δίλιτρος D-4D, καθώς και ο 2.2 D-CAT των 150 ίππων, ο οποίος αργότερα θα εξοπλιστεί και με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων της Τoyota.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ