top icon
Επικαιρότητα

Νέα έκδοση Trophy από τη Renault!

Με μια teaser φωτογραφία, η γαλλική εταιρεία μας αποκαλύπτει τις άγριες διαθέσεις της, που αφορά το ντεμπούτο μιας ακόμα καυτής έκδοσης Trophy.

Με μια teaser φωτογραφία, η γαλλική εταιρεία μας αποκαλύπτει τις άγριες διαθέσεις της, που αφορά το ντεμπούτο μιας ακόμα καυτής έκδοσης Trophy.

Προς το παρόν, οι επίσημες πληροφορίες για το ποιον του συγκεκριμένου μοντέλου, την ταυτότητα του οποίου η Renault κρατά, ομολογουμένως, σαν επτασφράγιστο μυστικό, είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Για το λόγο αυτό, μονάχα εικασίες μπορούν να γίνουν. Φυσικά, ο βασικός… ύποπτος, με δεδομένη την παρουσία της έκδοσης Trophy του μικρομεσαίου Megane στη γκάμα της Renault, είναι μία αντίστοιχη… εφαρμοζόμενη στο Clio RS. Ασφαλώς, θα πρόκειται για μια πιο extreme εκδοχή του τελευταίου, με τον κινητήρα να αποδίδει περισσότερους ίππους και φυσικά την ανάρτηση να διαθέτει πιο «καθαρόαιμες» ρυθμίσεις. Μάλιστα, όπως πολλοί πιστεύουν, τη θέση του όχι και τόσο αποτελεσματικού EDC «διπλόδισκου» κιβωτίου ταχυτήτων είναι πιθανόν να πάρει ένα «κλασσικό» χειροκίνητο 6αρι, επιλογή που αν μη τι άλλο θα ενισχύσει τον σπορτίφ χαρακτήρα της όλης κατασκευής, σε συνδυασμό ενδεχομένως με την πιο… άγρια εξάτμιση και τον περαιτέρω περιορισμό του συνολικού βάρους του αμαξώματος. Για περισσότερες πληροφορίες, υπομονή λίγες ακόμα μέρες!_Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ