top icon
Επικαιρότητα

Νέα 24ωρη απεργία στα ΜΜΜ

Μία ακόμα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 21 Οκτωβρίου.

Μία ακόμα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 21 Οκτωβρίου. Αυτή θα επηρεάσει άμεσα τις αστικές και υπεραστικές μετακινήσεις, λόγω της συμμετοχής των μέσων μαζικής μεταφοράς.
 
Σε ο,τι αφορά την πρωτεύουσα, το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τα τρόλεϊ δεν θα λειτουργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Τα μπλε λεωφορεία της ΕΘΕΛ, με τη σειρά τους, έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 08:00 το πρωί και από τις 18:00 μέχρι το τέλος της βάρδιας. Το τραμ και ο Προαστιακός θα ακολουθήσουν τη «γραμμή» του ΟΣΕ, απεργώντας για όλο το 24ωρο.
 
Ειδικά για την «Αττικό Μετρό Α.Ε.» αναμένεται να δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση στο επιβατικό κοινό, καθώς οι εργαζόμενοί της, με αφορμή τη μη υπογραφή της νέας επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας, έχουν αποφασίσει να παρατείνουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις έως τις 30 Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη δεν θα κινηθούν οι συρμοί από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα. Την Πέμπτη τα δρομολόγια θα σταματήσουν στις 21:00 το βράδυ, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρξει δίωρη στάση, από τις 00:15 έως τις 02:15. Τη Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου οι συρμοί θα ξεκινήσουν από τις 09:00 το πρωί. Τέλος, την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου, τα δρομολόγια θα ολοκληρωθούν στις 21:00.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ