top icon
Επικαιρότητα

Nazionale Piloti vs All Star Greeks

Από την πλευρά του θεατή…

«Και την Κυριακή, ρε!» φώναξαν κάποιοι όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ σημείωσε το μοναδικό του γκολ στον αγώνα, εννοώντας φυσικά να νικήσει στο επερχόμενο Τουρκικό GP. Ο Γερμανός πολυπρωταθλητής ήταν σίγουρα ο «αγαπημένος της εξέδρας», κάτι που έδειξε να απολαμβάνει, ανταποδίδοντας τις θερμές εκδηλώσεις των θεατών. Παρά την κινητικότητά του, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στον χλοοτάπητα του γηπέδου Καραϊσκάκη: τη μοναδική φορά που μπήκε γερά σε κάποια φάση, διεκδικώντας τη μπάλα από τους αντιπάλους του, οι καθήμενοι στις θύρες 12/14 σηκώθηκαν όρθιοι φωνάζοντας «Μη, πρόσεχε! Θα χτυπήσεις!». Παρατεταμένα χειροκροτήματα δέχθηκε, πριν την εκτέλεση ενός (καλοχτυπημένου) κόρνερ, τα οποία και πάλι ανταπέδωσε ενθουσιασμένος. Λίγα λεπτά αργότερα, αποθεώθηκε ξανά, «αδειάζοντας» με τις ντρίπλες του δύο αμυντικούς των Ελλήνων, μέσα στη μικρή περιοχή. 
 
Όμως, στο γήπεδο δεν ήταν μόνο ο Σουμάχερ. Οι εξέδρες εντυπωσιάστηκαν εξίσου και από την αποτελεσματικότητα του σκόρερ Τζιανκάρλο Φιζικέλα, σχολιάζοντας γι αυτόν πως «είναι… φορ περιοχής». Τα εύστοχα σχόλια και οι διάλογοι έδιναν κι έπαιρναν, όσο ο ένας έδινε τη σκυτάλη σε άλλον. «Πόσο είναι η ΑΕΚ στο ημίχρονο; Είμαι στο Καραϊσκάκη και βλέπω τον Σουμάχερ. Τώρα τον… μαρκάρει ο Ψωμιάδης» έλεγε κάποιος στο κινητό του. Κι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ένας άλλος μονολογούσε «Έπρεπε να είναι στο Στοίχημα. Άσσος στο ημίχρονο και διπλό στο τελικό αποτέλεσμα. Ένας κουβάς λεφτά!».
 
Οι θεατές μερολήπτησαν εμφανώς υπέρ της Nazionale Piloti, πανηγυρίζοντας έντονα όταν η τελευταία κάποια στιγμή ισοφάρισε. Ακόμη… αποδοκίμασαν τον Βαμβακούλα, που προσπαθούσε να «καθαρίσει» όλες τις φάσεις, μη επιτρέποντας στους πιλότους να επιτύχουν περισσότερα τέρματα από όσα τελικά έβαλαν. «Εχθρός» τους έγινε και ο Τζιοβάνι, που στο πρώτο ημίχρονο «έκλεισε το σπίτι» των πιλότων παίζοντας με την All Star Greeks», ενώ στο δεύτερο με τα χρώματα της Νazionale «υστέρησε» φανερά, μένοντας πίσω. Οι θεατές δεν έλαβαν υπόψη τους ούτε το γεγονός ότι ο Σούμι σκόραρε ύστερα από δική του ονειρεμένη πάσα. Τερματοφύλακας του αγώνα αναδείχτηκε ο Πέτρος Μαντούβαλος, χάρις στις φιλότιμες προσπάθειες του οποίου η Αll Star Greeks γλύτωσε δύο σίγουρα γκολ. Η τελευταία ήταν και ο «ξυλουργός» της συνάντησης, με τρία σουτ στο δοκάρι.
 
Όσοι πήγαν στο ματς, ευχαριστήθηκαν. Μοναδική ένσταση η έλλειψη πληροφοριών από τους φωτεινούς πίνακες του σταδίου. Ούτε συνθέσεις, ούτε ποιος μπαίνει, ούτε ποιος βγαίνει. Το «ποιος είναι αυτός, ρε;» έδωσε και πήρε. Φιλανθρωπικός αγώνας, αλλά πόσο πια να στοίχιζε το λίγο καλύτερο σέρβις;
 
Ποιος νίκησε και με τι σκορ; Ε, αυτό, καμιά σημασία δεν έχει. Αν και ο αγώνας δεν αντέχει σε σοβαρή –καθαρά ποδοσφαιρική- κριτική, ελάχιστοι από όσους τον παρακολούθησαν θα τον ξεχάσουν… _Σπ. Χατ.
 
      

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ