X
Επικαιρότητα

Namir: Με ελαστικά Vredestein

Το εντυπωσιακό sport αυτοκίνητο παρουσιάστηκε επίσης από την Vredestein στην έκθεση «Auto RAI» στο Amsterdam, όπου και προσέλκυσε τα βλέμματα των επισκεπτών.

To Namir είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών Ital Design Giugaro & Frazer-Nash, η οποία βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία και ιδρύθηκε το 1923. Σήμερα ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή & το marketing υβριδικών συστημάτων
Το αραβικό όνομα Namir σημαίνει «τίγρης» και περικλείει τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του πρωτότυπου: Κομψότητα & δύναμη με επιθετικές & φινετσάτες γραμμές. Όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στις εντυπωσιακές του επιδόσεις. Πάνω από 300 km/h τελική ταχύτητα & επιτάχυνση από 0 σε 124 km/h σε 10,4 sec. To Namir είναι το πιο γρήγορο υβριδικό αυτοκίνητο παγκοσμίως. Εκτός από πολύ γρήγορο, είναι και εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον καθώς το υβριδικό του σύστημα συνδυάζει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης 814cc με τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ που αποδίδουν 24 miles με ένα μόνο λίτρο καυσίμου & εκπομπές άνθρακα κάτω από 60gr/km.
Την εξωτερική εμφάνιση του Namir ολοκληρώνουν τα ελαστικά Ultrac Sessanta της Vredestein σε διάσταση 245/40-R-20 στους εμπρόσθιους τροχούς & 275/40-R-20 στους οπίσθιους τροχούς. Αυτή η παραγωγική συνεργασία κατέληξε σε ένα μοναδικό όχημα με επιδόσεις που ενθουσιάζουν σε ότι αφορά την ταχύτητα & την επιτάχυνση, ενώ ταυτόχρονα εντυπωσιάζουν οι χαμηλές εκπομπές C02 & η κατανάλωση καυσίμου.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!