X
Επικαιρότητα

Motorsport is back!

Το διμηνιαίο περιοδικό μοτοσικλέτας του Δημήτρη Παπανδρέου, που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1978, επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο.

Το διμηνιαίο περιοδικό μοτοσικλέτας του Δημήτρη Παπανδρέου, που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1978, επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο. Για τους παλαιότερους που το θυμούνται και το τίμησαν σαν αναγνώστες, είναι μια ευκαιρία να ενδώσουν ξανά στις καλές τους συνήθειες. Για όσους νέους φίλους της μοτοσικλέτας, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν ένα έντυπο που άφησε εποχή στο χώρο του και να το βάλουν στην καθημερινότητά τους. Για τον εκδότη του, δε χρειάζονται συστάσεις, καθώς είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα στον κόσμο των δύο τροχών: Γνήσιος εραστής του δικυκλισμού, αναβάτης και αγωνιζόμενος, όσο και ανήσυχο πνεύμα που πάντα ψάχνεται για το καλύτερο. Σύνθημά του, η αδιάκοπη αναζήτηση της μοτοσικλέτας…

Σχετικά με την ολική επαναφορά του περιοδικού Motorsport, ας αφήσουμε τον ίδιο να μας μιλήσει, μέσα από τις σελίδες του πρώτου τεύχους της νέας εποχής: Το Motorsport πάντα έγραφε για μοτοσικλέτες. Το ίδιο θα κάνει και τώρα με το δικό του τρόπο, ένα τρόπο κι ελπίζω ευχάριστο για όλους τους φίλους των δύο τροχών. Δεν υπάρχει δίκυκλο που να μη μας ενδιαφέρει, που να μη μας αφορά, που να μη μας αρέσει. Η μορφή του διμηνιαίου έντυπου περιοδικού στη δεύτερη (και πάντα νέα) περίοδό του. Όπως θα δείτε και όπως γράφουμε κι αλλού ακολουθούμε τη γραμμή της δημιουργίας κάθε μοντέλου στον χρόνο και προσπαθούμε να μετατρέψουμε τις δοκιμές σε δοκίμια, όπου οι ιστορικές αναφορές βοηθούν την ανάγνωση και κάνουν την έκδοση αρκετά ενδιαφέρουσα ώστε να την φυλάξει κιόλας, αφού την διαβάσει, ο φίλος που θα μας έχει εμπιστευθεί στο περίπτερο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!