top icon
Επικαιρότητα

Mitsubishi Outlander Turbo

Η αναμενόμενη υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του Mitsubishi Outlander έφτασε πλέον και στη χώρα μας

Εξωτερικά, η διαφοροποίηση έναντι των απλούστερων εκδόσεων εντοπίζεται, καταρχήν, στη μεγάλη εισαγωγή αέρα στο καπό και στις νέας σχεδίασης 17άρες ζάντες, ενώ, από εκεί και πέρα, μικροαλλαγές υπάρχουν στη μάσκα, στα φώτα, στους προφυλακτήρες, στα μαρσπιέ και στην απόληξη της εξάτμισης.

Το μεγαλύτερο, όμως, ενδιαφέρον εστιάζεται στον κινητήρα, ο οποίος προέρχεται από το EVO VIII. Προκειμένου να ταιριάξει στο χαρακτήρα του Outlander, έγιναν κάποιες τροποποιήσεις στα χαρακτηριστικά απόδοσής του, με αποτέλεσμα η ιπποδύναμη να ανέρχεται πλέον στους 202 ίππους στις 5.500 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ροπή των 30,9 χλγμ. να αποδίδεται στις 3.500 σ.α.λ. Στην πράξη, το «σκαλοπάτι» στην απόδοση μεταξύ 3.000 και 3.500 σ.α.λ. γίνεται αντιληπτό, αλλά, από εκεί και πέρα, η παροχή της δύναμης είναι απόλυτα ικανοποιητική. Όλα αυτά μεταφράζονται σε 7,7 δλ. (τιμές κατασκευαστή) για την επιτάχυνση από στάση και σε μέγιστη ταχύτητα που φτάνει στα 220 χλμ./ώρα.

Στο δρόμο, τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του Outlander έχουν διατηρηθεί αναλλοίωτα, ενώ, σε μια σύντομη εκτός δρόμου διαδρομή σε σχετικά ομαλούς χωματόδρομους, το αυτοκίνητο δεν έδειξε να προβληματίζεται.

Τέλος, το… κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η αρκετά ανταγωνιστική τιμή των 36.490 ευρώ, με τον εξοπλισμό της μίας και μοναδικής διαθέσιμης έκδοσης να συμπεριλαμβάνει, πέρα από όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες (παράθυρα, καθρέπτες, κλειδαριές), διπλή ηλιοροφή, 4 αερόσακους, ABS, κλιματισμό, ηχοσύστημα, ζάντες αλουμινίου και δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα._Σ.Τ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ