top icon
Επικαιρότητα

Mitsubishi: Κοινωνική & περιβαλλοντική αναφορά 2011

Η Mitsubishi δημοσίευσε την κοινωνική & περιβαλλοντική αναφορά της για το 2011 (Mitsubishi social & environmental report 2011) που συνοψίζει τις δράσεις της στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών θεμάτων.

Η Mitsubishi δημοσίευσε την κοινωνική & περιβαλλοντική αναφορά της για το 2011 (Mitsubishi social & environmental report 2011) που συνοψίζει τις δράσεις της στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών θεμάτων.
 
Η Mitsubishi ξεκίνησε με μία Περιβαλλοντική Αναφορά το 1999 ενώ το 2005 άλλαξε τον τίτλο σε Κοινωνική & Περιβαλλοντική Αναφορά (Social & Environmental Report) καθώς διεύρυνε το περιεχόμενό συμπεριλαμβάνοντας δραστηριότητες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.  Η τελευταία έκδοση της αναφοράς περιλαμβάνει τρεις βασικές ενότητες που υπογραμμίζουν τις προσπάθειες της εταιρείας σε θέματα περιβάλλοντος, ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και κοινωνικής συμβολής.
 
i-MiEV
Η Mitsubishi κυκλοφόρησε τη νέα γενιά του ηλεκτρικού οχήματος i-MiEV στην Ιαπωνική αγορά τον Ιούλιο του 2009. Η ενότητα αυτή βασίζεται στις τελευταίες πληροφορίες για τις μεθόδους της εταιρίας σχετικά με τη διάδοση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο ενώ περιγράφει και διάφορους τρόπους συνεργασίας με τοπικούς φορείς και τις σχετικές βιομηχανίες, τη δημιουργία και συντήρηση υποδομών φόρτισης μπαταριών, σχόλια από τους ιδιοκτήτες για τα οχήματά τους και λεπτομέρειες πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων. 
 
Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού υποστήριξης παραγωγής
Η ενότητα αυτή περιγράφει τις μεθόδους της Mitsubishi Motors στη δημιουργία και ανάπτυξη των ανθρωπίνων πόρων για τη μεγιστοποίηση των ικανοτήτων των εργαζομένων στην εξέλιξη και παραγωγή οχημάτων που ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών. Η Mitsubishi χρησιμοποιεί τον όρο human assets, επειδή θεωρεί τον άνθρωπο βασικό στοιχείο του ενεργητικού.

 
Συμμετοχή εργαζομένων σε δραστηριότητες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
Αυτό το τμήμα περιλαμβάνει συγκεκριμένα παραδείγματα εμπλοκής της Mitsubishi σε σημαντικούς τομείς δραστηριοτήτων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης: Υποστήριξη Επόμενης Γενιάς, Κυκλοφοριακή Ασφάλεια, Προστασία Περιβάλλοντος και Συμμετοχή σε Τοπικές Κοινότητες, καθώς και σχόλια από άτομα που εμπλέκονται άμεσα σε τέτοιες δραστηριότητες, τόσο από το προσωπικό της MMC όσο και άλλους συνεργάτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ