top icon
Επικαιρότητα

Mitsubishi Concept AR

Το Concept AR πραγματοποιεί την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου των Βρυξελλών και προαναγγέλλει την επόμενη ενός συμπαγούς MPV, συνδυάζοντας τον σπορτίφ χαρακτήρα με την ευρυχωρία.

Το Concept AR πραγματοποιεί την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου των Βρυξελλών και προαναγγέλλει την επόμενη ενός συμπαγούς MPV, συνδυάζοντας τον σπορτίφ χαρακτήρα με την ευρυχωρία.

Χρησιμοποιεί ένα ήπιο υβριδικό σύστημα Belt Start Generator που περιλαμβάνει έναν μειωμένου κυβισμού 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο MIVEC κινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.100 κυβ. εκ., τον ηλεκτροκινητήρα του BSG, την μπαταρία ιόντων λιθίου 48V και έναν αερόψυκτο μετασχηματιστή DCDC. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 48B που τοποθετείται πίσω και ο αερόψυκτος μετασχηματιστής DC-DC συνεργάζονται για άμεση επανεκκίνηση του κινητήρα μετά από idle-stop (αυτόματο σβήσιμο του κινητήρα) αλλά και για να ενισχύσουν τη ροπή κατά την επιτάχυνση. Ο ηλεκτροκινητήρας χρησιμοποιείται για την ανάκτηση κινητικής ενέργειας κατά τη διάρκεια αναγεννητικής πέδησης και για τη λειτουργία του συμπιεστή A/C όταν ο κινητήρας σβήνει. Με τον τρόπο αυτό, εξοικονομείται περισσότερο καύσιμο.

Πέρα από το στιλ και το ευέλικτο σύστημα καθισμάτων του, υιοθετεί πλείστες τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας της Mitsubishi, που βασίζονται σε συστήματα πληροφορικής επόμενης γενιάς. Μεταξύ αυτών είναι ένα σύστημα ανίχνευσης κινδύνου το οποίο ενεργοποιεί τις αντίστοιχες λειτουργίες ασφάλειας και ένα σύστημα έγκαιρης ανίχνευσης βλάβης ή δυσλειτουργίας που προειδοποιεί τον οδηγό για τις απαιτούμενες επισκευές ή άλλες εργασίες συντήρησης.

Με κύριο χαρακτηριστικό τις μαλακές και στρογγυλεμένες επιφάνειες, η ευρύχωρη καμπίνα προσφέρει τρεις διαφορετικές διατάξεις καθισμάτων που παρέχουν ευρυχωρία για έξι επιβάτες ή τέσσερις επιβάτες με μεγάλο χώρο αποσκευών ή ένα τεράστιο κοινό χώρο για τους επιβάτες της 2ης και 3ης σειράς όταν τα καθίσματα ρυθμίζονται σε αντικριστή διάταξη. Ο επιβάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Η/Υ τύπου ταμπλέτας από τη θήκη της στο πλάι της καμπίνας και να συνδεθεί με τον έξω κόσμο μέσω internet ή να ελέγξει τα email του και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μήκος: 4.350 χλστ.
Πλάτος: 1.780 χλστ.

Ύψος: 1.690 χλστ.

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ