top icon
Επικαιρότητα

MΙΝΙ Crossover concept

Στο Σαλόνι του Παρισιού θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του τρίτου μέλους της οικογένειας των MΙΝΙ, ενός πρωτότυπου με την ονομασία Crossover.

Στο Σαλόνι του Παρισιού θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του τρίτου μέλους της οικογένειας των MΙΝΙ. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο με την ονομασία Crossover, το οποίο χαρακτηρίζεται από τη ρετρό αισθητική, όπως και η υπόλοιπη γκάμα, μόνο που εδώ δανείζεται στοιχεία και από την οικογένεια των 4×4.
 
Το Crossover με το αμάξωμα που ξεπερνάει τα 4 μέτρα και το μεταξόνιο των 2.606 χιλ., υπόσχεται να είναι το πιο ευρύχωρο MΙΝΙ από όλα. Όμως η λογική των δίδυμων θυρών του Clubman φαίνεται να μην περνάει στο Crossover, στο οποίο υιοθετείται μία ασύμμετρη, πιο «ιδιαίτερη» λύση. Ενώ η πίσω δεξιά πόρτα είναι συμβατική, η αντίστοιχη αριστερή είναι συρόμενη προς τα πίσω προσφέροντας ευκολότερη πρόσβαση στο εσωτερικό.
 
Ένα εσωτερικό το οποίο επίσης παρουσιάζει ιδιαιτερότητες, όπως τις τέσσερις ανεξάρτητες θέσεις, τις δύο ράγες που διατρέχουν το σαλόνι από το ταμπλό έως πίσω και χρησιμεύουν ως μέσο αποθήκευσης μικροαντικειμένων ή επικοινωνίας μεταξύ μπροστά και πίσω επιβατών, αλλά και την τρισδιάστατη υδρόγειο που βρίσκεται στο ταμπλό, και επέχει θέση κεντρικού χειριστηρίου.
 
Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά στοιχεία σχετικά με τους κινητήρες που θα εξοπλίζουν το Crossover, αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς. Σύμφωνα με την πρακτική που ακολουθεί η BMW τα τελευταία χρόνια, η εξωτερική εμφάνιση δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί σημαντικά έως την παρουσίαση του μοντέλου το 2010, αυτό όμως δεν είναι σίγουρο πως θα ισχύσει και όσον αφορά στο εσωτερικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ