top icon
Επικαιρότητα

Mini Cooper S Cabrio JCW

Η Mini παρουσίασε σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Cooper S Cabrio JCW, των 1.6 λίτρων και 211 ίππων.

Η Mini παρουσίασε σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Cooper S Cabrio JCW, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στη Γενεύη, τρεις περίπου μήνες από την πρώτη εμφάνιση των αντίστοιχων απλών εκδόσεων, στο Ντιτρόιτ.  
 
Κάτω από το καπό του το συγκεκριμένο μοντέλο κρύβει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.6 λίτρων και 211 ίππων. Η προσφερόμενη ροπή φτάνει τα 26,5 χλγμ. τα οποία μπορούν να ανέλθουν για μερικά δευτερόλεπτα στα 28,5 χλγμ. χάρη στη λειτουργία overboost του συνόλου.
 
Η τετραθέσια αυτή έκδοση επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,9 δευτερόλεπτα, φτάνοντας σε τελική ταχύτητα τα 235 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα 7,1 λίτρα/100 χλμ. ενώ οι εκπομπές ρύπων CO2 ανέρχονται στα 169 γρ./ χλμ.
 
Το κορυφαίο Mini ξεχωρίζει εμφανισιακά από τα λογότυπα και το διακριτικό αεροδυναμικό κιτ, ενώ εφοδιάζεται με σπορ ελαστικά διαστάσεων 205/45 R17, ισχυρότερα φρένα, νέο σύστημα εξάτμισης και ένα βελτιωμένο μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Εντός φέρει σπορ τιμόνι τριών ακτίνων, επενδύσεις piano black, ηχοσύστημα με υποδοχές για εξωτερικές συσκευές ήχου, συμπεριλαμβανομένων των AUX, USB και iPod, ενώ προαιρετικά συνοδεύεται από σύστημα πλοήγησης με οθόνη έξι ιντσών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ