X
Επικαιρότητα

Μικρή ανανέωση για το Nissan X-Trail

Η τροποποιημένη σχεδίαση εντός και εκτός, αλλά και οι μικρές αλλαγές στα μηχανικά μέρη αποτελούν τα κυρίαρχα γνωρίσματα του γνωστού και επιτυχημένου εμπορικά Nissan X-Trail.

Η τροποποιημένη σχεδίαση εντός και εκτός, αλλά και οι μικρές αλλαγές στα μηχανικά μέρη αποτελούν τα κυρίαρχα γνωρίσματα του γνωστού και επιτυχημένου εμπορικά Nissan X-Trail.
Στον τομέα της αισθητικής ξεχωρίζουν η ανασχεδιασμένη μάσκα, καθώς και οι αντίστοιχου χαρακτήρα επεμβάσεις στα φωτιστικά σώματα και τον προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου διακρίνονται τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ο διαφορετικός προφυλακτήρας ενώ στο πλάι οι ανασχεδιασμένοι τροχοί -17 ή 18 ιντσών, ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού. Όσον αφορά τις διαστάσεις, η ιαπωνική εταιρεία ανακοινώνει πως το μήκος, πλάτος και ύψος του αμαξώματος είναι μεγαλύτερα πλέον σε κάθε περίπτωση κατά 10 χλστ. Όλες οι παραπάνω σχεδιαστικές αλλαγές έχουν επιφέρει μια μείωση-βελτίωση του αεροδυναμικού συντελεστή κατά μια μονάδα (από 0,36 σε 0,35). Στο εσωτερικό, οι αλλαγές αφορούν στον τομέα της απτής ποιότητας (σημ.: πολλά από τα πλαστικά μέρη του ταμπλό διαθέτουν πλέον μαλακή αφή), ενώ όσον αφορά στην αισθητική του διακόσμου οι όποιες διαφοροποιήσεις εντοπίζονται στον χώρο της κεντρικής κυρίως κονσόλας.

Στα μηχανικά μέρη, η ιαπωνική εταιρεία ανακοινώνει βελτιώσεις στους κινητήρες ντίζελ, που πλέον πληρούν τις προδιαγραφές Euro 5, καθώς και στα κιβώτια ταχυτήτων όλων των εκδόσεων του μοντέλου (αυτόματα και χειροκίνητα). Τέλος, αξίζει να προσθέσουμε πως το ανανεωμένο Nissan Χ-Trail αναμένεται στις αγορές της Ευρώπης από τα μέσα του προσεχούς μήνα και εξής. _Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!