top icon
Επικαιρότητα

Microsoft Office Specialist

Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών στηρίζοντας την ανάπτυξη του Internet και σε συνδυασμό με την προώθηση της χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, δίνει την ευκαιρία σε νέους, οι οποίοι έχουν κάρτα απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ και είναι μαθητές ή φοιτητές να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό Microsoft Office Specialist δωρεάν και να αποκτήσουν την πιστοποίηση Microsoft.  Ταυτόχρονα θα διεκδικήσουν μια από τις τέσσερις θέσεις στην Ελληνική Αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist το οποίο θα διεξαχθεί από 19 έως 21 Ιουλίου στη DisneyWorld των Ηνωμένων Πολιτειών.
 
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist, μαθητές και φοιτητές από 66 χώρες του κόσμου διαγωνίζονται για τον τίτλο του καλύτερου στο κόσμο μαθητή και φοιτητή στο Word και στο Excel. Οι νικητές θα είναι αυτοί που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία και σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έχουν σημειώσει τον καλύτερο χρόνο.
 
Το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πιστοποίησης Microsoft Office Specialist σε Microsoft Word και Microsoft Excel ξεκινά αυτές τις ημέρες και κάνει τη πρώτη του μεγάλη στάση στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, από τις  5 έως τις 7 Μαρτίου.
 
Όλοι οι μαθητές και φοιτητές οι οποίοι έχουν κάρτα απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ θα μπορούν να περάσουν από τα προκριματικά και οι πεντακόσιοι πρώτοι που θα πετύχουν θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν πιστοποίησης.
 
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.
 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ