top icon
Επικαιρότητα

Μετακινήσεις στελεχών στον Όμιλο Fiat

Ο κ. Luca De Meo ανέλαβε καθήκοντα Chief Marketing Officer στον Oμίλου Fiat. Πρόκειται για μια νέα θέση, από την οποία ο κ. De Meo θα έχει την ευθύνη του Marketing για όλες τις εταιρείες του Ομίλου. Η συνεισφορά του κ. De Meo στην ανανέωση και ανάκαμψη της μάρκας Fiat σε σύντομο χρονικό διάστημα, τον φέρνει τώρα στην ιδανική θέση για την προώθηση των διαφόρων brands του Ομίλου Fiat και την ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων marketing σε όλο τον Όμιλο.
Επίσης, ο κ. De Meo θα είναι μέλος του Group Executive Council (GEC), του οργανισμού που οδηγεί τον Όμιλο Fiat.
Ο κ. Lorenzo Sistino που σε λιγότερο από ένα χρόνο βελτίωσε σημαντικά τα αποτελέσματα της New Holland Agricultural Equipment, θα αντικαταστήσει τον κ. Luca De Meo στην κορυφή της μάρκας Fiat Automobiles.
Τον κ. Sistino θα διαδεχθεί στην New Holland Agricultural Equipment ο κ. Harold Boyanovsky που θα διατηρήσει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της CNH N.V.
Ο κ. Harald Wester, προκειμένου να δημιουργήσει και να αναπτύξει τις συνεργασίες σε επίπεδο Ομίλου, αναλαμβάνει τη θέση του Chief Technology Officer του Ομίλου Fiat με τα καθήκοντα του συντονισμού των δραστηριοτήτων του Product Engineering όλων των εταιρειών του Ομίλου διατηρώντας τα καθήκοντα του Διευθυντού Product Engineering του Fiat Group Automobiles.
O κ. Wester θα είναι επίσης μέλος του Group Executive Council.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ