top icon
Επικαιρότητα

Μερική αποκάλυψη για το υβριδικό Lexus LC500h

Η ιαπωνική εταιρεία μας αποκαλύπτει το παρουσιαστικό του νέου και υβριδικού σπορ κουπέ της. Όχι όμως και τις τεχνικές περγαμηνές του.

Μετά την πρεμιέρα του 8κύλινδρου LC500 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ πριν ένα σχεδόν μήνα, η Lexus επιστρέφει δριμύτερη σήμερα ανακοινώνοντας την έλευση της υβριδικής εκδοχής του, η οποία θα αποκαλυφθεί σε όλο της το… μεγαλείο στις αρχές Μαρτίου στα πλαίσια της ευρωπαϊκής, πλέον, Διεθνούς Έκθεσης της Γενεύης. Έως τότε, η ιαπωνική φίρμα μας προϊδεάζει δίνοντας στη δημοσιότητα της πρώτες φωτογραφίες του νέου LC500h, όχι όμως και λεπτομέρειες για τις τεχνικές περγαμηνές του.

Σχεδιαστικά, πέρα από το σικ μπλε χρώμα των εξωτερικών επιφανειών, είναι δύσκολο να εντοπίσει κανείς διαφορές σε σχέση με το «απλό» LC500. Σε ότι αφορά στις κινητήριες μονάδες που θα κινούν το νέο υβριδικό αυτό κουπέ, οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες θέλουν του Ιάπωνες να επιστρατεύουν τις υπηρεσίες ενός 6κύλινδρου σε διάταξη V βενζινοκινητήρα, ο οποίος θα έχει χωρητικότητα 3,5 λίτρων και ισχύ 308 ίππων, καθώς και ενός ηλεκτροκινητήρα, που θα παράγει 217 ίππους. Συνδυαστικά το όλο αυτό «πακέτο», το οποίο φημολογείται πως θα φέρει την ονομασία Multi Stage Hybrid System, θα αποδίδει περί τους 470 ίππους._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ