top icon
Επικαιρότητα

Mercedes Vito E-Cell

Στο «Μercedes Technology Van Center» στις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις στη Στουτγκάρδη, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε επίσημα την ηλεκτρική έκδοση του Vito.

Στο «Μercedes Technology Van Center» στις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις στη Στουτγκάρδη, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε επίσημα την ηλεκτρική έκδοση του Vito, η οποία προστίθεται στη γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων. Το αυτοκίνητο, χωρίς να χάσει τίποτε από τις μεταφορικές του δυνατότητες και με την κίνησή του να εξασφαλίζεται από μια «συστοιχία» μπαταριών ιόντων-λιθίου, διαθέτει στην παρούσα φάση αυτονομία 130 χιλιομέτρων.

 
Η παραγωγή του Vito E-Cell θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο στη Στουτγκάρδη. Tα 100 αυτοκίνητα που θα αριθμήσει η πρώτη φάση της παραγωγής, θα διανεμηθούν με τη μέθοδο του Leasing σε γερμανικές εταιρείες, όπως για παράδειγμα ο δήμος της Στουτγκάρδης και το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης. Τα σχέδια για την παραγωγή του 2011 αναφέρονται σε 2.000 μονάδες Vito E-Cell, ενώ η πολιτική της γερμανικής κυβέρνησης –που φυσικά ενθαρρύνει τέτοια εγχειρήματα- στοχεύει στην κυκλοφορία 1.000.000 αυτοκινήτων μηδενικών ρύπων έως το 2020.    

 
MERCEDES VITO E-CELL
Ισχύς: 95 ίπποι
Ροπή: 28,5 χλγμ.
Ανώτατη ταχύτητα: 80 χλμ/ώρα
Αυτονομία: 130 χλμ.
Ωφέλιμο φορτίο: 900 κιλά
Μικτό βάρος: 3.050 κιλά 
 
Σπ.Χατ.   

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ