top icon
Επικαιρότητα

Mercedes GLA concept

Πρώτη επίσημη εμφάνιση στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης για το GLA concept, τον προπομπό του ομώνυμου μοντέλου, που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη.

Πρώτη επίσημη εμφάνιση στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης για το GLA concept, τον προπομπό του ομώνυμου μοντέλου, που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη. Επί της ουσίας, πρόκειται για την SUV εκδοχή της Α-Class, που έχει «κτισθεί» στη νέα πλατφόρμα MFA (η οποία ήδη χρησιμοποιείται στις Α-Class, B-Class και CLA). Όταν ξεκινήσει και επίσημα τη σταδιοδρομία της στην αγορά, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον εμπορικό «στίβο» το Volvo XC60, τη BMW X1, το Range Rover Evoque) και το Audi Q3.
 
Σε ό,τι έχει σχέση με τα μηχανικά σύνολα που θα τη συνοδεύουν, αυτά ξεκινούν από τις υπερτροφοδοτούμενες εκδόσεις των 1.6 λίτρων, ισχύος 122 και 156 ίππων. Στη συνέχεια υπάρχει η δίλιτρη εκδοχή με απόδοση 211 ίππων, ενώ στην «οροφή» των βενζινοκινητήρων θα τοποθετηθεί η AMG με ισχύ περίπου 330 ίππων. Ακόμη, θα αναπτυχθούν και δύο πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, η 1.8 λίτρων με απόδοση 110 και 136 ίππων, αλλά και η 2.2 λίτρων των 170 ίππων. Όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων ή με αυτόματο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων. Τέλος, το μοντέλο θα παραχθεί τόσο σε προσθιοκίνητες, όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις.  
 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος 4.380 χλστ.
Πλάτος 1.970 χλστ.
Ύψος 1.570 χλστ.
Μεταξόνιο 2.690 χλστ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ