X
Επικαιρότητα

Mercedes DriverTraining

Το δημοφιλέστερο και πληρέστερο πρόγραμμα εκπαίδευσης οδηγών βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, το DriverTraining, ξεκίνησε τώρα και στην Ελλάδα.

Εξαιρετικά ωφέλιμο για το σύγχρονο επαγγελματία κρίθηκε το DriverTraining από τους συμμετέχοντες, καθώς αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τη βελτίωση της επιχείρησής τους, αλλά και για τον ασφαλή χειρισμό των οχημάτων τους. Η Mercedes-Benz παρέχει τη δυνατότητα και στους Έλληνες πελάτες της να εκπαιδευτούν σε θέματα ασφαλούς και οικονομικής οδήγησης, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.
Πιο συγκεκριμένα, πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Τμήματος Εκπαίδευσης της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., εκπαίδευσε 64 επαγγελματίες οδηγούς. Οι συμμετέχοντες απαρτίζονταν από πελάτες Mercedes-Benz, πελάτες του ανταγωνισμού αλλά και εκπροσώπους του Ελληνικού Ειδικού Τύπου. Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν στην έδρα των πελατών όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Αγρίνιο, η Άρτα, η Κόρινθος και η Πτολεμαΐδα.
Παράλληλα, εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν όλοι οι σύμβουλοι πωλήσεων καινούργιων & μεταχειρισμένων βαρέων φορτηγών της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Η εκπαίδευση χωρίστηκε σε θεωρητικό και σε πρακτικό μέρος. Όσον αφορά στη θεωρία, οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κανόνες προνοητικής οδήγησης, την αποτελεσματική χρήση των συστημάτων ασφαλείας του φορτηγού, την οικονομική λειτουργία του οχήματος καθώς και την κατανόηση της επίδρασης των εξωτερικών παραγόντων στο φορτηγό. Μετά τη θεωρία ακολούθησε η πρακτική εκπαίδευση σε ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό 40 τόνων το οποίο έφερε το
εξαιρετικά προηγμένο σύστημα τηλεματικής της Mercedes-Benz, Fleetboard καθώς και πακέτο συστημάτων ασφαλείας. Η οδήγηση έγινε στο οδικό δίκτυο, σε πραγματικές συνθήκες.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!