X
Επικαιρότητα

Mercedes ConceptFASCINATION

Το κουπέ μοντέλο ConceptFASCINATION αποτελεί την πρώτη σχεδιαστική απόπειρα της Mercedes-Benz για τη μελλοντική E-Class.

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον προπομπό της επόμενης E-Class θα έχουν όσοι επισκεφθούν την έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού. Το ConceptFASCINATION έχει ως αποστολή να δώσει μία πρώτη γεύση του μεγάλου οικογενειακού μοντέλου της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, τουλάχιστον όσον αφορά το εμπρός μέρος του.
Στο πρωτότυπο κουπέ μοντέλο, τα κλασσικά στρογγυλά εμπρός φωτιστικά σώματα απουσιάζουν και έχουν αντικατασταθεί από άλλα, σχήματος ρόμβου. Διαφορετικής σχεδίασης είναι και η γρίλια που ενσωματώνει το σήμα της εταιρείας. Αντίθετα θεωρείται δύσκολο να περάσει στην έκδοση παραγωγής η σχεδιαστική φιλοσοφία του πίσω μέρους.
Στο εσωτερικό του ConceptFASCINATION μπορούν να φιλοξενηθούν έως τέσσερις επιβάτες, ενώ η κεντρική κονσόλα έχει σχήμα V. Κίνηση στο μοντέλο δίνει ο νέος ντίζελ 2.2 BlueTEC, με απόδοση 204 ίππους. Ο συγκεκριμένος κινητήρας θα εξοπλίσει για πρώτη φορά μοντέλο παραγωγής αυτό το φθινόπωρο και συγκεκριμένα την C250 CDI PrimeEdition.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!