top icon
Επικαιρότητα

Mercedes Benz Eλλάς: χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Πιστή στις αρχές του Ολυμπισμού και στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας της DaimlerChrysler AG με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, η Mercedes-Benz Ελλάς βρέθηκε πρόσφατα, όπως και άλλες φορές στο παρελθόν, ενεργά στο πλευρό της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. 
 
Στα πλαίσια της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Τορίνο 2006», η Mercedes-Benz Ελλάς ανέλαβε την υποστήριξη των μεταφορικών αναγκών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας επί Ελληνικού εδάφους.
 
Η Ολυμπιακή φλόγα κάλυψε 2006 χιλιόμετρα σε 10 ημέρες, πέρασε από 66 δήμους και έφθασε σε 8 χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας, πάντα με τη ξεχωριστή συνοδεία 15 οχημάτων Mercedes-Benz. Πιο συγκεκριμένα, 10 M-Class, 3 S-Class, μία E-Class & ένα Vito, «φόρεσαν» με υπερηφάνεια τα χρώματα της Ολυμπιακής Επιτροπής μας, τίμησαν με το δικό τους τρόπο το Ολυμπιακό Πνεύμα και αντεπεξήλθαν στο έπακρο στις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες μιας ανεπανάληπτης διαδρομής αφιερωμένης στα αθλητικά, πολιτισμικά και ανθρωπιστικά ιδεώδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ