X
Επικαιρότητα

Mercedes Benz Driver Training

Το δημοφιλέστερο και πληρέστερο πρόγραμμα εκπαίδευσης οδηγών βαρέων οχημάτων, το DriverTraining, εφαρμόζεται τώρα και στην Ελλάδα.

Η Mercedes-Benz παρέχει τη δυνατότητα και στους Έλληνες πελάτες της να εκπαιδευτούν στο δικό τους όχημα, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, η εκπαίδευση Driver Training προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα ειδικά σε περιπτώσεις εταιρικών στόλων, έχοντας ως στόχο τη συνολική μείωση του κόστους χρήσης του οχήματος, καθώς και την αύξηση του
επιπέδου παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας.
Παράλληλα, η εξοικείωση με την εφαρμογή ενός οικονομικότερου τρόπου οδήγησης έχει ως αποτέλεσμα τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό και στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Οι βασικοί άξονες της εκπαίδευσης περιλαμβάνουν την εκμάθηση κανόνων προνοητικής οδήγησης, την κατανόηση της επίδρασης εξωτερικών παραγόντων, όπως η αντίσταση του αέρα στο όχημα, την οικονομικότερη χρήση του φορτηγού, τη σωστή επιβράδυνση, την οδήγηση σε πραγματικές συνθήκες, αλλά και την αποτελεσματική χρήση των συστημάτων ασφαλείας.
Όσον αφορά δε στη διεξαγωγή του προγράμματος, το Driver Training πραγματοποιείται από πιστοποιημένο, μέσω της Daimler AG, εκπαιδευτή της Mercedes-Benz Ελλάς, ο οποίος είναι ειδικά καταρτισμένος προκειμένου να μεταδόσει με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτούνται για την πλήρη εκπαίδευση των οδηγών.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!