X
Επικαιρότητα

Με υβριδικό κινητήρα και 1.500 ίππους η νέα Bugatti Veyron!

Δίνοντας την δική της απάντηση στις McLaren, Porsche και Ferrari, η Bugatti εξελίσσει ήδη τον διάδοχο της Veyron εξοπλίζοντάς τον με υβριδικό σύστημα κίνησης.

Δίνοντας την δική της απάντηση στις McLaren, Porsche και Ferrari, η Bugatti εξελίσσει ήδη τον διάδοχο της Veyron εξοπλίζοντάς τον με υβριδικό σύστημα κίνησης.

Παρά το γεγονός ότι η παραπάνω πληροφορία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επισήμως, έγκυρες πηγές μέσα από τον όμιλο εταιρειών της VW (σ.σ.: θυμίζουμε πως η γερμανική εταιρεία ελέγχει πλήρως της τύχες της Bugatti από το 1998, την ίδια περίπου εποχή που «απέκτησε» τόσο την ιταλική Lamborghini, όσο και την βρετανική Bentley) διαρρέουν μέσω δηλώσεων τους στο πρακτορείο Reuters ότι το project παρουσίασης της νέας Veyron εφοδιασμένης με υβριδικό σύστημα κίνησης, έχει ήδη ξεκινήσει. Στα πλαίσια αυτού, το νέο υπερ-αυτοκίνητο της εταιρείας, με το οποίο η Bugatti σκοπεύει να πάρει πίσω από το Hennessey Venom GT τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής στον κόσμο, θα διαθέτει έναν 16κύλινδρο κινητήρα εσωτερικής καύσης με απόδοση 1.200 ίππους και έναν ηλεκτρικό, αντίστοιχο σε φιλοσοφία με εκείνους των Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari και McLaren P1, η συνδυαστική απόδοση των οποίων θα αγγίζει τους 1.500 ίππους. Έτσι, η νέα Bugatti Veyron αναμένεται να ξεπεράσει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας των 431 χλμ./ώρα, επίδοση που μέχρι σήμερα κατέχει η έκδοση Super Sport.

Οι ίδιες «εσωτερικές» πηγές της VW αναφέρουν, επίσης, πως το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2015, με τη συνολική παραγωγή του να μην υπερβαίνει τις 450 μονάδες. Μάλιστα, όπως ήδη φημολογείται, σχεδόν οι 430 εξ αυτών έχουν ήδη πουληθεί σε αντίστοιχο αριθμό ιδιοκτητών πρόθυμων να καταβάλλουν πάνω από 2 εκ. ευρώ που αναμένεται να κοστίζει κάθε μια από αυτές!_Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!