top icon
Επικαιρότητα

Με την Bentley στον πάγο

Μία ξεχωριστή εμπειρία, οδήγησης πάνω σε παγωμένη λίμνη της βόρειας Φινλανδίας, προσφέρει η Bentley.

H premium εταιρεία της VW, θέλοντας να κάνει πιο γνωστή την οδηγική απόλαυση των πολυτελών αυτοκινήτων της, διοργανώνει ένα ταξίδι ζωής στη βόρεια Φινλανδία.
 
Οι συμμετέχοντες σε αυτή την αξέχαστη εμπειρία θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν διάφορες Bentley Continental 610 και 560 ίππων στην παγωμένη επιφάνεια μιας λίμνης με την θερμοκρασία να φτάνει τους -30 βαθμούς Κελσίου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω περιοχή που θα γίνει η δοκιμαστική οδήγηση, απέχει 60 χλμ. από τον Αρκτικό Κύκλο. Στην εκδήλωση αυτή θα παραστεί και ο τέσσερις φορές (’86, ’87, ’91, ’93) παγκόσμιος πρωταθλητής Γιούχα Κάνκουνεν. Ο Φινλανδός οδηγός τον Μάρτιο του 2007 πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας πάνω σε πάγο με 322 χλμ./ώρα και μάλιστα με την προσωπική του Continental GT.
 
Οι συμμετέχοντες του «Power on Ice» θα φιλοξενηθούν στη μικρή πόλη Ρούκα, που βρίσκεται 800 χλμ. βόρεια του Ελσίνκι. Η εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων έχει κατασκευάσει το δικό της θέρετρο διακοπών που αποτελείται από ένα μικρό πολυτελές ξενοδοχείο και πολλά σαλέ.
 
Είναι η τέταρτη εκδήλωση που διοργανώνεται μετά τις χειμερινές περιόδους 2006, 2007 και 2008. Η φετινή εκδήλωση είναι μεταξύ 16/2/2008 και 10/3/2008. Οι ενδιαφερόμενοι για την συμμετοχή στο περιπετειώδες αυτό ταξίδι, μπορούν να βρουν πληροφορίες από την Bentley Athens στο www.bentleydriving.com/poweronice _Β.Χ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ