X
Επικαιρότητα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Skoda RS III event (video)

Το Skoda Club Πελοποννήσου διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία μία εκδήλωση την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στο Beach Bar restaurant Sea and Sand στα Ίσθμια.

Το Skoda Club Πελοποννήσου διογάνωσε με επιτυχία μία εκδήλωση την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στο Beach Bar restaurant Sea and Sand στα Ίσθμια. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα μέλη και οι φίλοι που έδωσαν το παρόν είδαν από κοντά την νέα Octavia III RS έχοντας συγχρόνως την ευκαιρία να την οδηγήσουν, με την ευγενική υποστήριξη της ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ.

Επίσης για πρώτη φορά διοργανώθηκαν καλλιστεία οχημάτων Skoda που σκοπό είχαν να αναδείξουν τα τρία πιο όμορφα και καλοπροσεγμένα Skoda. Δεν είναι διαγωνισμός tuning μιας και ότι είναι πέρα των εργοστασιακών προδιαγραφών δεν μέτρησε στην βαθμολογία. Ειδική ανεξάρτητη τριμελής επιτροπή από τον χώρο του αυτοκινήτου, έκρινε και βαθμολόγησε τα οχήματα που συμμετείχαν στους τομείς της εξωτερικής κατάστασης, στο σαλόνι.

Τo Skoda Club Πελοποννήσου χαρακτηρίζεται κυρίως από τον οικογενειακό χαρακτήρα του στηρίζοντας την προσπάθεια του συλλόγου ΦΛΟΓΑ-σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!