X
Επικαιρότητα

Η McLaren θα συνεργαστεί με την Lockheed Martin Skunk Works

Η McLaren με τη συνεργασία της με την Lockheed Martin Skunk Works έχει στόχο να κατακτήσει τον κινηματογράφο. Ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω από τη νέα αυτή σύμπραξη;

Οι περισσότεροι φίλοι του κινηματογράφου έσπευσαν να δουν τη νέα ταινία Top Gun Maverick μόλις αυτή βγήκε στις αίθουσες. Στην εν λόγω ταινία όπου πρωταγωνιστούσε ο Tom Cruise, το υπερηχητικό αεροσκάφος Darkstar βοηθά τον Pete “Maverick” Mitchell να πετάξει με ταχύτητες άνω των 10 mach (11,926.8 χιλιόμετρα την ώρα).

Καλά όλα αυτά, αλλά η McLaren πως σχετίζεται με το Darkstar; Η απάντηση έρχεται από την ίδια την Βρετανική εταιρεία μέσω ανακοίνωσης η οποία αναφέρει πως η Lockheed Martin Skunk Works θα εμπλακεί στον σχεδιασμό των μελλοντικών supercar της γνωστής φίρμας.

Η Lockheed Martin Skunk Works, η οποία βρίσκεται πίσω από τον σχεδιασμό του Darkstar, θα προσφέρει τη δυνατότητα στη McLaren να χρησιμοποιήσει το πρωτοποριακό λογισμικό της, το οποίο καθορίζει τις παραμέτρους για συστήματα υψηλής ταχύτητας με μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους σχεδιασμού.

Για να γιορτάσουν την νέα συνεργασία, οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να επιδείξουν τα επιτεύγματα τους στην Καλιφόρνια, έξω από τα κεντρικά γραφεία της Skunk Works: Η McLaren έφερε το supercar Artura, ενώ η Lockheed το προαναφερθέν αεροσκάφος Darkstar.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: McLaren

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!