X
Επικαιρότητα

Maybach Zeppelin

Όπως φαίνεται, υπάρχει μία μικρή μερίδα κοινού που δεν δείχνει να επηρεάζεται από την οικονομική κρίση.

Η κρίση που μαστίζει την παγκόσμια οικονομία μπορεί να αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα των τελευταίων μηνών, όπως φαίνεται όμως υπάρχει μία μικρή μερίδα κοινού που δεν δείχνει διατεθειμένη να επηρεαστεί από αυτή. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Maybach, που ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να αναβιώσει την ονομασία Zeppelin για τη νέα της ναυαρχίδα, η οποία θα αγγίζει το απόλυτο στους τομείς της πολυτέλειας και της τεχνολογίας.
Ουσιαστικά δεν πρόκειται για νέο μοντέλο αλλά για μία ειδική έκδοση των 57 S και 62 S, που θα παραχθεί μόνο σε 100 αντίτυπα. Η Zeppelin 57 υπολογίζεται ότι θα κοστίζει 406.000 ευρώ, προ φόρων, ενώ η μεγαλύτερη Zeppelin 62 θα ανέρχεται στα 473.200 ευρώ, προ φόρων. Αμφότερες θα εφοδιάζονται με ένα ισχυρότερο bi-turbo V12 σύνολο, ισχύος 640 ίππων και ροπής 102 χλγμ.
Πέρα από τα σχετικά λογότυπα, τα μοντέλα αυτά θα ξεχωρίσουν από τον ειδικό, δύο τόνων χρωματισμό, τις ζάντες των 20 ιντσών αλλά και τον αναβαθμισμένο εσωτερικό διάκοσμο. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ένα ασημένιο σετ σαμπάνιας για τους πίσω επιβάτες, καθώς και ένα state-of-the-art αποσμητικό σύστημα που μπορεί να διαχέει το αγαπημένο άρωμα του ιδιοκτήτη στο εσωτερικό, αναγνωρίζοντας την ανθρώπινη ευαισθησία στην όσφρηση.
Η Maybach Zeppelin θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό στην προσεχή Έκθεση της Γενεύης, ανοίγοντας ταυτόχρονα τη λίστα των παραγγελιών. Τα πρώτα οχήματα, ωστόσο, δεν αναμένεται να παραδοθούν πριν από το Σεπτέμβριο του 2009.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!