top icon
Επικαιρότητα

«Ματιές στον κόσμο»

Δέκα κοινωνικά διηγήματα από τον Δημήτρη Παπανδρέου, που εξελίσσονται σε κάποιες γιορτές με ήρωες απλούς και καθημερινούς ανθρώπους που αγαπούν τη μοτοσικλέτα.

 

Το βιβλίο του αγωνιζόμενου, δημοσιογράφου του Ειδικού Τύπου και εκδότη του θρυλικού Motorsport Δημήτρη Παπανδρέου κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μαγνήτης (τηλ. 6950 974410, 210 6856448, e-mail: [email protected]) με δέκα ιστορίες για όλους! Δέκα άνθρωποι που έτυχε να ζήσουν και να ταιριάξουν με την μοτοσικλέτα. Ένας για κάθε ιστορία. Δεκαεφτάχρονα παιδιά, ώριμοι επιχειρηματίες, φτωχαδάκια και σαλταδόροι του ποινικού δικαίου, παρίες της μεγαλούπολης και εργατάκια της επαρχίας, καλοβαλμένοι αστοί και οικογενειάρχες του μεροκάματου. Ιστορίες της ζωής, της πόλης, της υπαίθρου, του πολέμου, του μέλλοντος, του δρόμου, της φαντασίας.

Ανεβείτε μπροστά ή πίσω στη σέλα της μοτοσικλέτας που παίζει τον ρόλο τον συνδετικό, αφού υπάρχει παντού να συνοδεύει σαν υπόκρουση εικόνας την αφήγηση και πάμε κι εμείς να συναντήσουμε κάποια όμορφα Χριστούγεννα στη ζωή, στο μέλλον ή στη φαντασία.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ