top icon
Επικαιρότητα

Lexus L-finesse elastic diamond

Η Lexus επιστρέφει στην εβδομάδα σχεδίασης του Μιλάνο 2008 (2008 Milan Design Week) με μία έκθεση τέχνης η οποία έχει τον τίτλο Lexus L-finesse elastic diamond: όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα συνδυάζει τη σχεδιαστική φιλοσοφία Lexus L-Finesse με τα πιο ποιοτικά στοιχεία της σύγχρονης ιαπωνικής τέχνης και σχεδίασης.
 
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη γκαλερί έργων τέχνης του Μιλάνο, Museo della Permanente, μεταξύ 16 και 20 Απριλίου, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης σχεδίασης, το Salone del Mobile di Milano. Σε συνεργασία με την εταιρεία ιαπωνικής σχεδίασης nendo, την οποία διευθύνει ο Oki Sato, η Lexus θα παρουσιάσει μία νέα έκφραση της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της «L-finesse», μια συνεργασία δύο χαρακτηριστικών ομάδων αξιών, leading-edge (αιχμή) και finesse (φινέτσα).
 
Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης ένα χυτό μοντέλο βασισμένο στο πρωτότυπο Lexus LF-Xh Hybrid SUV που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο το 2007, καθώς και μία καλλιτεχνική καρέκλα με την ονομασία «diamond chair» μοντελοποιημένη μέσω προηγμένης τεχνολογίας, και ειδικά κατασκευασμένη για τη Lexus.
 
Θεωρώντας ότι η αναζήτηση του μηνύματος L-finesse μέσα από διαφορετικούς καλλιτέχνες και πεδία δημιουργεί καινοτομίες που ξεφεύγουν από τα στερεότυπα, η Lexus συμμετέχει στην εβδομάδα σχεδίασης του Μιλάνο από το 2005.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ