top icon
Επικαιρότητα

Lamborghini: Νέο SUV το 2018!

Η ιταλική εταιρεία επιβεβαίωσε και επίσημα την έλευση, το 2018, του τρίτου κατά σειρά μοντέλου της γκάμας της.

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει με παλαιότερη ανάρτησή μας, η Lamborghini συνεχίζει με αποφασιστικά μάλιστα βήματα την… επεκτατική της πολιτική σχεδιάζοντας με κάθε λεπτομέρεια το επόμενο χτύπημά της. Ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά, η παρουσίαση ενός ακόμα μοντέλου. Και μάλιστα, εντελώς νέου. Πράγματι, όπως επιβεβαιώθηκε και επίσημα σήμερα από τα πλέον επίσημα χείλη, πρόκειται για το πολυσυζητημένο SUV επιδόσεων της διάσημης ιταλικής εταιρείας, που στόχο έχει να αυξήσει τις πωλήσεις της μάρκας από το 2018 και εξής, οπότε και αναμένεται να λανσαριστεί εμπορικά, «αντιγράφοντας», τρόπον τινά, την επιτυχία της Cayenne.

Το νέο υπερ-SUV της Lamborghini θα κατασκευάζεται μάλιστα επί ιταλικού εδάφους και συγκεκριμένα στη ΣαντʼΆγκατα και στο γνώριμο εργοστάσιο της ιταλικής εταιρείας που βρίσκεται εκεί.

Σε αυτό αναμένεται να επενδυθούν μεγάλα ποσά, ώστε να διπλασιαστεί σε έκταση (από 80.000 σε περίπου 150.000 τ.μ.), «υποδεχόμενο» έτσι στα ενδότερά του τη γραμμή παραγωγής του νέου αυτού μοντέλου.

Για τις ανάγκες του εν λόγω project, πέραν ασφαλώς της υλικοτεχνικής υποδομής, η Lamborghini, η οποία φέρεται να έχει εξασφαλίσει ήδη από την ιταλική κυβέρνηση πολύ σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις προκειμένου να «πειστούν» οι ιθύνοντες της μαμάς VW να «φέρουν» την παραγωγή του νέου αυτού μοντέλου εντός των τειχών της χώρας, σχεδιάζει να αυξήσει και το ανθρώπινο δυναμικό της κατά 500 περίπου εργαζομένους. Σε ότι αφορά το ίδιο το «προϊόν», όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι θα βασίζεται στο πρωτότυπο Urus που είδαμε για πρώτη φορά το 2012, φιλοξενώντας κάτω από το καπό του έναν 10κύλινδρο σε διάταξη V ατμοσφαιρικό κινητήρα. Η ετήσια παραγωγή του, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δεν θα υπερβαίνει τις 3.000 μονάδες._Χ.Α.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ