X
Επικαιρότητα

Lada C class Concept Coupe

Είναι πιθανό στο κοντινό μέλλον τα αυτοκίνητα της Lada να μοιάζουν ακριβώς όπως αυτό. Το γράμμα «C» στο όνομα του αυτοκινήτου, που έχει δημιουργηθεί από νέους Ρώσους σχεδιαστές, συμβολίζει τρεις ιδέες σε μία: C–class, Concept, Coupe.
Το Lada–C έχει σχεδιαστεί με βάση τη νέα πλατφόρμα, που αναπτύσσεται σε συνεργασία με τη «Magna International Inc». και θα γίνει η βάση όλης της νέας σειράς μοντέλων της Lada. Η οικογένεια C-class θα περιλαμβάνει sedan, hatchback, compact van και crossover με κινητήρες 1.6–2.0 λίτρων. Το Σεπτέμβρη του 2006 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας για πρώτη φορά η Lada παρουσίασε τη νέα σειρά sedan, το όνομά της ήταν Concept C και στη Γενεύη υπήρχε ένα νέο τρίθυρο hatchback με τυπικό sport χαρακτήρα.
Από το πρώτο στάδιο το αυτοκίνητο αναπτύσσεται με σκοπό να λάβει τον ανώτερο βαθμό ασφάλειας, όχι μόνο για τον οδηγό και τους επιβάτες, αλλά και για την ασφάλεια των πεζών. Τα αποτελέσματα των τεστ, που γίνονται σύμφωνα με διαδικασία παρόμοια με του οργανισμού EuroNCAP, δείχνουν ότι τα πρωτότυπα ανταποκρίνονται όχι μόνο στις υπάρχουσες απαιτήσεις στην παθητική ασφάλεια._ Τ.Κ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!